top of page
Germ Steryle Forte_transparent.png

V Slovenijo smo pripeljali novo inovativno zaščitno razkužilo za roke GERM STER+YL Forte uveljavljenega italijanskega proizvajalca Gricar Chemical srl.

Germ Steryle Forte_pic.png

GERM STER+YL Forte

  • Dodatno protimikrobno zaščito površine rok s filmskim slojem tvori polivinilpirolidon (PVP).

Ta sloj deluje kot pregrada, ki preprečuje stik z zunanjimi mikrobnimi vrstami ter ohranja roke dlje časa zaščitene. Skupaj z glicerolom ohranja primerno navlaženost kože, zato tudi ob večkratnem nanašanju ne povzroča suhih in razpokanih rok.

PVP je dokazano varen, saj je dodan tudi ustnim vodam Curasept ADS®, v katerih s svojo filmsko zaščito lajša razdražene dlesni.

  • Večja, 70-odstotna koncentracija alkohola čisti in razkužuje roke ter je učinkovita tudi na zelo kontaminiranih območjih. Poleg tega jo narekujejo priporočila NIJZ (www.nijz.si) z dne 9. 4. 2020 – minimalna vsebnost alkohola ≥60 %.

  • Kapljično odmerjanje omogoča varčen in učinkovit nanos.

GERM STER+YL Forte je učinkovito razkužilo in uporabniku zagotavlja dodatno zaščito pred mikrobno kontaminacijo. Registrirano je kot medicinski pripomoček razreda I.

 

UPORABA
Zaradi jakosti razkužilo na rokah učinkovito deluje že ob enkratnem nanosu nekaj kapljic.

PAKIRANJE
Razkužilo je na voljo v 50-ml embalaži, katere prednost je priročnost shranjevanja v torbici ali žepu. V posameznem transportnem kartonu je 95 razkužil GERM STER+YL Forte.

Za naročila in dodatna vprašanja smo na voljo na prodaja@vivitpharma.com ali telefonsko na +386 31 328 721.

bottom of page